Hollands buffet

28,50

Minimale afname 15 personen

Warme gerechten:

• Gemarineerde kipdijspies
• Kiprollade uit de oven, overbakken met pesto tomaatjes en kaas
• Varkenshaas in champignonroomsaus
• Langzaam gegaarde kalfssukade in een jus van tijm en knoflook
• Gehaktballetjes in zoetzure saus
• Roseval aardappeltjes in knoflook en rozemarijn
• Roergebakken seizoen groente

Koude gerechten:

• Vers afgebakken Mediteraans brood met kruidenboter, huisgemaakte knoflooksaus en verse groene pesto
• Salade van rode biet met honing-geitenkaas, geroosterde peer en notenmix
• Salade van witte kool, gedroogde abrikoos, dadels en tuinkers
• Pastasalade met feta en geroosterde groenten
• Roseval aardappelsalade met makreel, haricots verts en ei
• Salade van zoetzure komkommer, feta, rode ui, tomaat en kruidendressing
• Couscoussalade met gemarineerde kipreepjes en zoete punt paprika
• Reuze carpaccio met pesto, gepofte tomaatjes, pecorino en rucola
• Glaasjes met tartaar van verse tonijn en groene asperge

  • Kiprollade
  • Stukjes varkenshaas
  • Grootmoeders rundersukade
  • Kipdij-spies